Sunday, 15 September 2013

10 Most Colorful Cities In The World

Assalamualaikum...

10 – Cinque Terre, Italy


09 – Brighton Beach, Melbourne, Australia


08 – Paradise Island, Bahamas


07 – Gamla Stan, Stockholm


06 – Barranco, Lima, Peru


05 – Cape Town, South Africa


04 – Pattaya, Thailand


03 – Puerto Vallarta, Mexico


02 – Willemstad, Curacao, Caribbean


01 – Wroclaw, Poland



Source : themost10

33 comments:

  1. aww~ cerianya tempat ni semua. if only if malaysia could have at least a colourful city like that. mesti chomel!

    ReplyDelete
  2. aww~ cerianya tempat ni semua. if only if malaysia could have at least a colourful city like that. mesti chomel!

    ReplyDelete
  3. As salamualaikum...

    Cantiknya....macam susun atur permainan lego plak...

    ReplyDelete
  4. akak suka warna-warni.. baru nampak ceria.. :D

    ReplyDelete
  5. unik....la kalau rumah purple tu cik akak nak lah..hihi

    ReplyDelete
  6. alahai ! lawa gilerr . deeya paling suka kat australia , bahamas andd opkos poland tuhh . memang best dpt tgk view kaler kaler nihh

    ReplyDelete
  7. cantik dia cat bangunan warna-warni. terus ceria bandar tuh.

    ReplyDelete
  8. mmg colourful..budak2 mst teruja dtg cni..

    ReplyDelete
  9. meriahnyaaa !!!!
    seronok kalau dapat pegi travel ke city ... best ....
    keba belajar rajin2 nihh

    ReplyDelete
  10. cantiknya.... kita pun ada kan... kat Ipoh.... Tapi tak de la se colourful like this...

    ReplyDelete
  11. comle je.. rasa mcm kat wonderland..

    ReplyDelete
  12. wah..cantik la..awesome!
    beznye kalau dpt bergambar kat sana
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    ReplyDelete
  13. suka yg italy =) sbb tmpat diorng mmg original..terbiak..cntik je..

    ReplyDelete
  14. saya pernah pegi gamla stan, tapi xjumpe lak. aisy3!

    ReplyDelete
  15. Pernah cadangkan kpd isteri utk cat rumah dengan adunan pelbagai colour, tapi dia tak setuju, katanya takut org gelak. Tapi belum cuba belum tahu kan???

    ReplyDelete
  16. Subhanallah cantik, meriah, membuka minda :D Tapi... kalau tunjuk ibu mesti kata macam tadika -,- brrr

    ReplyDelete
  17. ceria jee..ahhahaha... msti tersenyum je org2 kat sini..keh3

    ReplyDelete
  18. cantiknya bangunan kt sana.. semua kalerfull

    ReplyDelete
  19. cantiknyer... sgt ceria.. kalu kt malaysia ni ada bangunan or rumah yg kalerpul gitu msti lawo...

    ReplyDelete
  20. ceria je kalau satu kawasan perumahan pakat2 warnakan rumah diorg mcmni.. boleh jadikan tarikan..^__^

    ReplyDelete
  21. wah! penuh dengan warna.... paling dekat kalau nk pegi, dekat patayya la. heee~

    ReplyDelete
  22. cantik! sy suka bnda2 colourful ni :)

    ReplyDelete
  23. waahhh so colourful.. sedap mata memandang. tak sangka thailand pun termasuk dalam colourful cities jugak

    ReplyDelete
  24. wah teena,rasa nak je terbang ke sana he3...terapi minda tau kalau tengok bangunan colorful macam tu

    ReplyDelete