Saturday, 1 December 2012

my first post

assalamualaikum...

hai..sebenarnya sy x reti nk ber'blog' ni..tapi x taw la kenapa tiba2 je tgn ni gatal nk wt blog..apa2 pn mohon tunjuk ajar dari anda yg lebih expert dlm bdg blog ini, bak kte owg putih, 'sharing is caring'...

10 comments:

  1. have a nice sharing...
    salam syg kenal2 dr CiM

    ReplyDelete
  2. hai hai.... share yg leklok eahhh...
    yuk menjemah ngan kak2 jemahn:-)

    ReplyDelete
  3. Suka belek-belek posts lama para blogger. Ada kejujuran di sudut hati penulisan mereka.

    p/s: teruskan berblog. (y)

    ReplyDelete
  4. Selamat datang ke dunia berblogging. ;)

    ReplyDelete
  5. Selamat menimba ilmu dalam dunia blogging.. Boleh jadikan penulisan di blog sebagai terapi..^__^

    ReplyDelete
  6. Selamat berblogging Teena..akak pun start blogging sbb nak share story pasai TTC tapi skrg dah banyak lari tajuk..hehe..but really fun tulis blog sbb dah jadik macam diari kita..everything nak update dlm blog :D

    ReplyDelete
  7. jadikan blog medium berkongsi perkara yg baik :)

    ReplyDelete
  8. welcome my dear....hehehehehe....

    ReplyDelete
  9. welcome dear ^^
    share yang leklok jom ^^

    ReplyDelete
  10. i rase ur blog sgt la comel teena.. :) ajar la kite nk buek cano bio kasi comeys kuasa kuda...hahaha haaa giteww

    ReplyDelete