Thursday, 30 May 2013

10 Blogger Comel di Malaysia

Assalamualaikum
Salam 20 Rejab

Hari ni Tina nak join satu segmen yang dianjurkan oleh Cik Lyeen Cupcakes. Terima kasih banyak2 kepada Cik Amanina kerana sudi nak tag Tina (terasa macam comel sekejap). Ini adalah segmen pertama yang Tina join, tak percaya cuba tengok entri-entri Tina sebelum ni, mana ada Tina cerita pasal segmen. Jadi, jom kita support rakan blogger kita dengan join segmen nie ramai-ramai. Hadiahnya pun menarik jugak.

Click Banner

Di bawah nie ada 10 blogger pilihan Tina yang sangat comel & peramah. Memandangkan hanya 10 jer kuota yang diberi, Tina x dapat nak senaraikan blogger2 yang lain, jangan kecil hati ye kalau blog anda tidak tersenarai, tapi anda still comel tau.













Jom singgah blog mereka

22 comments:

  1. thanks tagged :)) terasa nk bw lak blog2 di atas :))

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen sis
    aah..mereka mmg awesome

    ReplyDelete
  3. Cik akak ada..tak sangka pula cik akak nie tercomel....hihi...
    tahniah untuk pemilihan tu...hihi...
    malam nie..memang tak dapat tidor nie..hihi....orang dah puji cik akak :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih teena sudi join..hehe
    lepas nie boleh join segmen lg..hehe

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama.. all the best

    http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. alamak-alamak ..... lagu mana join menda ni ?? huhu ....

    by the way , terima kasih ya huhuhu ....><

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen adik.. terima kasih sudi tag akak.. :D

    ReplyDelete
  8. hehehe akak pun baru je kenal ngn awak kan, pastu blog akak mmg tak comei cam blog org2 lain tuh... jd akak tak terasa nyer

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen...korang semua mmg comel pun...

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen....
    nanti slow slow leh terjah yg comel2 listed kat atas tu...

    ReplyDelete
  11. Wah. Masuk dalm tagged ni larh. Tahniah Teena sebab ditagged dan tagged saya :)

    ReplyDelete
  12. erkkk.. patotlea tersedak tadik.. hu3.. blushing.. malu i tauuu.. heee.. cne leh tersenarai ni.. betul ke ni? ke salah taip ni..? hu2.. thanx yea.. =)

    ReplyDelete
  13. Wah seronoknya kalau terpilih comel! Hehe

    ReplyDelete
  14. iema pun tersenarai jugax ke??
    hihi.. tq..
    Tina pun chomel jugax ^^

    ReplyDelete
  15. Red Velvet promotion for blogger. visit our blog :)

    ReplyDelete
  16. assalam ! blogwalk kejap , nice blog ! btw, this my blog http://gadisinsta.blogspot.com/ .. don't forget to vist ye ! hiks3 :D

    ReplyDelete