Wednesday, 26 June 2013

Juara Master Chef yang ke-2 : Syura

Assalamualaikum...


Tahniah kepada Syura kerana telah berjaya menempah nama sebagai Juara Master Chef Selebriti yang ke-2.  Manakala Celina berada di tempat yang kedua. Pada hari penentuan ini, mereka dikehendaki menyediakan makanan "First Class" yang akan dihidangkan dalam pesawat Air Bus A380.

Makanan yang telah dihidangkan oleh Syura

Hidangan daripada Celina

Tahniah diucapkan kepada kedua-dua finalis kerana telah berjaya mengharungi pelbagai cabaran di dapur master chef. Sejujurnya saya tak sangka Syura yang akan menjadi juara kerana sepanjang pertandingan berlangsung, Celina adalah antara peserta yang konsisten dengan prestasinya. Namun, rezeki milik Syura dan ia memberi saya satu inspirasi dengan semangat yang ditunjukkan olehnya.

Tahniah Juara Master Chef Selebriti yang ke-2

24 comments:

  1. congrats.. tak sempat tgk pon.. huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah Syura. semalam tengok ni, sambil menagis. hahaha.. bukan ape, tersentuh pulak hati dengan ucapan Syura!

    ReplyDelete
  3. Da agak da..msti syura mng :)

    ReplyDelete
  4. walaupun dia duk ckp tak reti msk tp akhirnya dia menang... lg pun dia jenis simple je, celina tuh jenis yg suke bt ekperimen kot

    ReplyDelete
  5. Suka tgk dia bertudung, manis je nampak...

    ReplyDelete
  6. hehe, dah final ke? tahniah syura. sy tengok pun yg dah lepas2 tapi tak semua.

    ReplyDelete
  7. Wah..satu episod pun xtgok..nanti nk download la.. :)

    ReplyDelete
  8. dah habis dah masterchef :p x perlu berebut tv dengan anakanda dah.hehehe

    ReplyDelete
  9. syura yang menang eh? hahahaha ingatkan cik ta yang menang

    ReplyDelete
  10. x sangka syura berbakat sampai mcm tu sekali dlm bidang masakan

    apapun tahniah dah rezeki syura dan keluarga :)

    ReplyDelete
  11. tahniah syura
    memang sedap masakan yg syura buat

    ReplyDelete
  12. ingatkan celina yg menang..x berkesempatan nak tgk..
    btw congratz untuk syura ;)


    John Was Here =))

    ReplyDelete
  13. tak sangka syura menang..tapi apapun tahniah syura!

    ReplyDelete
  14. tahniah Syura!! walaupun sy x follow sgt masterchef tp sy suka tgk Syura, cantik. hehe. btw, nice blog ;)

    ReplyDelete
  15. inilah dinamakan rezeki.
    tuah ayam nampak di kaki..tuah syura mng masterchef selebriti 2, hehe

    ReplyDelete
  16. rezeki syura.. tapi ramai yg kata sepatutnya celina yg menang kan.. =)

    salam.. teman datang curi2 masa kunjungbalas tuan tanah disini.. thanx sudi singgah n baca entri teman yea.. jangan lupa singgah selalu yea.. heee.. salam meriah..

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada syura dan celina...

    ReplyDelete
  18. TAHNIAH PADA KEDUA2NYA KERANA JADI TOP 2..

    ReplyDelete