Tuesday, 24 September 2013

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!

Assalamualaikum




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

12 comments:

  1. Salam teena...

    Wowww...kalaulah terpilih...gutluck ye teena....

    ReplyDelete
  2. Good luck akak! Rajin akak masuk segmen ek :)

    ReplyDelete
  3. dah nak masuk bulan oktober kan kejap jer lagi..

    selamat bersegmen bloglist teena :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ye..good luck :)

    ReplyDelete
  5. Gudluck buat semua mereka yg rajin bersegmen...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. good luck my dear. heee insyallah dalam masa terdekat ni nak masukkan semula header lama kita. hehehe :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  9. rajinnya bersegmen. tak pernah cuba lagi.:D good luck semua

    ReplyDelete