Wednesday, 15 May 2013

Wajah Baru

Assalamualaikum...

Perasan tak blog Tina sekarang dah bertukar wajah =) Sebenarnya Tina memang dah lama nak tukar background and want to make it more interesting. Tina terjumpa kat http://thecutestblogontheblock.com/. Tapi biasa la budak baru nak belajar, banyak yang Tina tak tahu lagi. Yang ni pun try & error jer sbb Tina tak puas hati sangat dengan template yang baru nie. Saiz tulisannya tersangatlah besar, dah cuba edit tapi still x boleh nak kecilkan.  Buat masa sekarang ni kita guna jer dulu template ni, nanti dah pandai sikit baru la tukar yang lebih baik. 

Ada ke sesiapa yang rasa dia seorang yang baik hati dan nak tolong Tina ni?
sambil buat muka kesian hehe...

14 comments:

  1. Comel3! Sama la kte gne the cutest blog. Mungkin boleh edit kt bhgn design kt blog.

    ReplyDelete
  2. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima Kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. comel blog ni..
    btw,done follow...
    hehe
    http://yayaomeyy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. okey je.. cuma kalau besar takut blog berat.. yang lain okey.. senang bc tulisan besar :) btw, deno ada ambil tempahan edit blog :)

    p/s: deno tak kerja kat hospital.. deno selalu ke hospital untuk rawatan dan jumpa doktor :)

    ReplyDelete
  5. happy blogging
    tak pe, slow-slow belajar
    yang penting,kita enjoy :)

    ReplyDelete
  6. Tina. Cer songgah blog ni
    c33ram00n.blogspot.com
    Harap akak membantu ♥

    ReplyDelete
  7. Aqilah datang balas kunjungan. Takpe sis. Sis taip je kat google untuk tutorial. Nanti Insyallah ade. Kalau Aqilah boleh tolong, Aqilah tolong. Nanti pape, tanyalah. Jangan malu-malu. Selamat bekenalan dan happy blogging sis :D

    ReplyDelete
  8. assalam dear ^^
    cutenya blog ^^ teena boleh edit kat design tau. cari dekat template. senang je ^^

    #thanks ziarah blog PG. and PG follow kamu sama kat sini tau ^^

    ReplyDelete
  9. Hahaha. Saya baca komen-komen di atas nampak sangat mereka tidak baca 'p/s:' saudari. Itu satu hal apabila kita berblog I Follow you, You Follow me. Layan je lah yea.

    Untuk tukar saiz font, cuba cari Georgia Serif di blog template. Gantikan font size: /**/ small kepada font size: /**/ 12 atau mengikut nombor kesesuaian.

    Kena try and error ye cik sebab lain blog lain caranya.

    p/s: Syabas sebab berani mengubah template dan ingin customize sendiri. Jarang wanita nak mencuba benda begini.

    ReplyDelete
  10. nice blog sis . btw tenks sebab drop by kat blog saya .. saya lagi tersangat baru dlm bloging .....


    nice blog with a nice post .... goodluck ! blog mecerminkn siapa kita ...just my view ...
    hello and welcome a board .. ^^ hihihi

    ReplyDelete
  11. im reviving my blog actually so the theme or template might get messed up. btw thank you for visiting my blog and even gave some comment. i appreciate it.

    JoniDipp Battle Logs

    ReplyDelete
  12. plan2 try, nanti xpert la tu tina )

    ReplyDelete