Tuesday, 14 May 2013

Lesen B2 + D Part II


Yeah !!!
Kite dah dapat lesen !! lesen L jer pun 
Walaupun lesen 'L' jer, at least ada la jugak lesen kan, drpd xde langsung lesen...hee


Setelah mengikuti kursus amali selama 6 jam bagi lesen kereta & 6 jam lagi bagi motosikal yang agak membosankan 
lepas ni, ada latihan selama 8 jam. Hopefully dalam masa 2 bulan, dah boleh dapat lesen 'P'.


p/s - gambar blur, x sukaaa


Selamat memandu !

27 comments:

  1. alaaa..bestnya ada lesen. nak jugak! haha

    ReplyDelete
  2. Wah..congrats! Lps nie bolelah g jejln drive sndiri..gud luck utk dpt P nnti :)

    ReplyDelete
  3. ahniah Teena..pas nie msti dpt lesen P plak..seronokla leh jalan2..hihi..:)

    ReplyDelete
  4. Abg long belum ambik lesen apa2 lagi...tunggu cuti semester depan kot...apapun tahniah ye awak :)

    ReplyDelete
  5. All the best bila test jpj nanti. Tips dia kene cool je. Jangan takut2, kalau tak, mesti kereta ke belakang semula kat bukit. Selamat belajar memandu!

    ReplyDelete
  6. Hai! tina...terima kasih singgah blog akak...hihihi tahniah dapat lesen P..akak belum pandai drive hihihi

    ReplyDelete
  7. wah best. dah ada lesen.ima ni ntah bila lah.haha

    ReplyDelete
  8. WAh, syok laa dah ada lesen. Adah tak ada pun. huhu. btw, kunjungan balas dari ceritachentakita.blogspot.com and done follow you :) Rajin2 sggah blog Adah aw. hehe

    ReplyDelete
  9. kursus tu membosankan, itu betul! hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah! deno belum ada lesen :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal dikk
    TQ folo blog akak

    tahniah .. harap berjaya menyelesaikannya ;)

    ReplyDelete
  12. wah tahniah Teena..nanti lepas ni bolehlah drive sendiri..dulu pn sy gembira sgt bila dapat lesen L..

    ReplyDelete
  13. tahniahhh.. boleh la berdrift dengan ena lps ni ye.. hehehehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah satu kejayaan buat diri kan...

    ReplyDelete
  15. tahniah..

    lepas ni langkah jauh lagi la ni hehe

    ReplyDelete
  16. elok laa muda2 amek lesen.
    Senang nk gi mana2.

    Anak akak pun..layak jer amek lesen B2 terus soh gi amek.
    Nanti layak jer amek lesen D...nk terus soh dia amek jgk.
    Lambat2 ni payah...makin lama kos belajar makin tinggi...hehe..

    ReplyDelete
  17. tahniah...nnt ganti huruf p lak yer

    ReplyDelete
  18. yg penting sentiasa hati2 yer

    ReplyDelete
  19. Alolooo~~ Nanti boley la bawak kita jenjalan kt melaka yew.. hehee..
    Btw, membalas kunjungan ke blog syafawatikmal.blogspot.com.. Dah follow awk pun.. =)
    Thanx sudi singgah.. Nnti ade mase free, kita jenjalan lama2 kat blog awak ea..
    Suka tgk blog awk.. polca dot gitew.. weee~~

    ReplyDelete
  20. syukur alhamdulillah ^^ lepas ni, boleh berjimba2 dgn keta sendiri ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berjimba2 bole la tp xd keta sndri lg..

      Delete
  21. tahniah dh dpt lesen L..anak auntie yg no 4 dah test JPJ minggu lepas....lulus gak.salam kenal.

    ReplyDelete