Tuesday, 17 March 2015

Good Night But Not Quite Good Night

Assalamualaikum

1.41 am

Kupusing kiri. Kupusing kanan. Di sebalik pekatan malam aku cuba menerbus masuk ke dalam kegelapan yang sungguh hitam. Ya, dah pekat, dah hitam, dah gelap, dah malam. Namun, mata ini masih belum mampu terlelap. Lantas ku capai telefon-pintarku-yang-tidak-berapa-pintar-tetapi-pemiliknya-tetap-pintar-serta-perasan dan terasa seperti ingin mengupdate blogku!!! 

Haaa camni aaaa, bila dah tak tahu nak buat apa baru nak carik blog. Camni aaaa dia. Hehe, sebelum berangan benda-benda mengarut seperti nak letak nama anak apa, ada baiknya aku cuba mengemas sawang-sawang yang sudah bertebalan di laman blog ni.

Hmm, dah tengah malam baru nak kemas? Hello teena, esok kelas kau 8.30 am - 6.30 pm kan? Ada lab biochem jugak kan? Busy kan? Homework ELC tak siap lagi kan?

So, that's some of the reasons why i rarely update this blog. But wait! Will catch u later! Hey, im still alive okay! Miss u! X

With limited edition pintu pagaq.
Good night peeps!!!

10 comments:

  1. okay...
    pergh.. biochem.. paper yg paling banyak kali saya ulang repeat ambik exam sebb asyik sangkut x lepas.. heheh

    ReplyDelete
  2. bz nye kamu dik, takpe pelajaran lbh pnting... jd kalu dh senang2 baru jenguk blog ek...

    dh2 jgn tdo lwwt lg...sian mata

    ReplyDelete
  3. Belajaq rajin2 dik... jangan pikir tentang kawin dulu, okeyyy...

    ReplyDelete
  4. Semoga terus bersemangat mengharungi cabaran dunia. :D

    #blogwalking #nuffclick

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya..belajar elok! :) :)

    ReplyDelete
  6. Hahahaha.. berangan fikir nama anak tu memang selalu juga kita buat.. seppp sikitttt

    ReplyDelete
  7. Cantik bj tu...dulu berangan gak nama anak...siap list..last2 berkenan nama lain...hahaha

    ReplyDelete
  8. Cantik bj tu...dulu berangan gak nama anak...siap list..last2 berkenan nama lain...hahaha

    ReplyDelete